Kategorie: Marťas Bloguje

Mobilní aplikace, která hýbe světem.

Mobilní aplikace, která hýbe světem.

Hra pro Android, kterou většina z vás už určitě zná. A ti z vás, kdo ji ještě neznáte, tak poznáte. Jde o hru Pou.

Hra Pou od firmy Zakeh se ihned po vydání se stala jednou z nejstahovanějších a také jednou z nejlépe hodnocených aplikací (4,5*). Těm z vás kdo měli Tamagodgi tahle hra určitě připomene dětská léta. A ti kdo jej neměli, si teď mají možnost zkusit jaké to je starat se o virtuálního tvorečka.

 

Letem světem s Pou

Musíte jej krmit, mýt, hrát si s ním a ukládat k spánku. Tím vším si vyděláváte na to, aby jste mohli koupit jídlo, oblečky a další různé věci, které z vašeho Poua udělají originál, s kterým se pak můžete pochlubit svým přátelům. S Pou si postupně projdete tři fáze vývoje. Ve hře je 10 mini her, které si můžete kdykoliv zahrát. Od dítěte k adolescentovi až po dospělého. A není se za co stydět. Za posledních pár měsíců co je Pou ke stažení zdarma jsem jej viděl u všech věkových kategorií. Od nejmladších dětí, které vlastní chytré telefony až po dospělé. Nejstarší kdo byl mým okem spatřen, že hraje Pou, byla přibližně 40 letá žena v autobuse. Takže pokud Pou ještě nemáte, přihlašte se na GooglePlay a stáhněte si jej. Bude vaší denní příjemnou kratochvílí. Výhodou je, že Pou nemůže zemřít. Takže pokud na něj někdy zapomenete, nemusíte se bát že o něj přijdete.

 

Hra je dostupná i na mobilních zařízeních pracujících na iOS.

 

Pou Pou Pou

Komentáře rss

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Web
Text
  b i u s img code url hr   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

, ale je odpovědět
Proč by to nebyla pravda? 5 Tak si to zkus, já to normálně hraju na PC. Stáhnul jsem si to tady: http://www.hra-pou.com/pou-na-pc/
, Pou do počítače odpovědět
Prima článek 3
Našel jsem supr web s návody na stažení www.pou-hra.cz. Už se dá stáhnout i Pou na PC 9
odpověděl(a)
To neni pravda :-)
odpověděl(a)
ja si mislim ze je to pravda a je 1 2 10 6 tak si mislim